Köp- och leveransvillkor Sverige

Handla hos oss
Lägsta ordervärde är 2 000 SEK exkl. moms och frakt. Fraktfritt för beställningar över 6 000 SEK exkl. moms. Alla beställningar som görs på TinyDino.se är bindande. Företaget har F-skattsedel.

 

Priser
Alla priser visas exkl. moms (25%).

Rekommenderat påslag för butik är ca 150 % (gratulationskort 200 %).

 

Betalningsalternativ

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av TinyDino.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

 

Det finns vidare möjlighet att betala med kort, samt direktbetalning via bank, genom Payson.

 

Som ytterligare betalningsalternativ finns förskottsbetalning.

 

Leveranssätt
Vi skickar vanligen beställningar med DHL.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Lagervara/Beställningsvara
I informationstexten för varje produkt framgår om varan finns i lager eller om det är en beställningsvara. Vi beställer månadsvis från våra leverantörer i England.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan

 

Bedrägerier
TinyDino.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Falska beställningar och bedrägerier polisanmäls. Vi loggar IP-nummer för att styrka bedrägerier.

 

Force Majeure
TinyDino.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Produkter
Övrigt